Elpriser i Umeå

Dagens spotpris i SE2

Elpris i Umeå idag

78,39 öre/kWh
SE1 Luleå
Imorgon: öre/kWh
78,39 öre/kWh
SE2 Sundsvall
Imorgon: öre/kwh
78,43 öre/kWh
SE3 Stockholm
Imorgon: öre/kwh
78,43 öre/kWh
SE4 Malmö
Imorgon: öre/kwh

Elbolag i Umeå
Jämför elpriser

Jämför elavtal hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall

Elpris Umeå

Här kan du hitta dagens elpris i Umeå som ligger i elområde 2 (SE2. Alla elpriser uppdateras varje dag och man kan även se morgondagens elpriser. Umeå är en stad som ligger i Västerbotten (Norra Sverige, dvs. Norrland) och är känt för sitt unviversitet som lockar många nya studenter varje år. Här uppe är elpriset i regel ofta billigare än söderut i Sverige då det finns mycket Vattenkraft i norr. Därmed borde du som Umeå invånare se till att ha ett elavtal med bra elpris och avtalsvillkor. Så är du student i Umeå eller vanlig boende så är det oavsett viktigt att se till så du har ett elavtal som passar dina preferenser och budget.

Bor du i stadsdelar som exempelvis Umeå Centrum, Berhem, Fridhem, Gammila, Sandbacka, Umestan eller Öbacka så kan du hos Elbyte hitta elavtal med bra priser, så vi välkomnar er in i vår tjänst för att se efter. Dessutom kan du på vår sida hitta tips om hur du sparar el som boende i Norrland. Denna artikel är till för dig som letar efter det billigaste bästa elbolaget i Umeå.


Vad är ditt elpris?

Se om du kan sänka ditt elpris så kollar vi det åt dig. Jag heter Filip och är grundare av Elbyte.se. Jag är sparekonom och jag vill se om jag kan hjälpa dig spara pengar på el.
Jämför elpriser i Umeå

Här kan du jämföra elpriser på olika elbolag med ditt unika postnummer i Umeå.

Läs också Så hittar du billig el.

Artikel skriven av Elbyte - Vi reseverar oss för eventuella felskrivningar

Elbyte.