Elbyte

Gratis guider och tips för att spara pengar på el

Om Elbyte

Elbyte.se är en sida som har tre syften. Det första är att få fler att spara pengar och tillhandahålla tillförlitliga guider. Det tredje är att hjälpa personer att göra smidiga elbyten via Elbytes jämförelsetjänst.

Elbyte.se har sedan 2018 har varit en etablerad guide kring elbolag och elmarknaden i Sverige. Sidan har sedan under 2020 utvecklats vidare till en jämförelsesida där vi har som ambition att jämföra elbolagen utifrån priser, miljövänlighet, kundnöjdhet etc. Grundarna till bolaget, Alexander och Filip, har erfarenhet från andra etablerade start-ups som Deliveryhero.com, numera känt i Sverige som Foodora och är utbildade civilekonomer och IT programmerare.

Elbytes resa började under 2018 när en av grundarna tyckte att det saknades information om elmarknaden och hur man som privatperson sparar el på ett effektivt sätt vid användning. Med tanke på det här gapet och grundarnas engagemang för hållbarhet och miljöfrågor så kände de att det var dags att lansera Elbyte.se som snabbt växte till en omfattande guide kring elmarknaden med många besökare. Grundarnas nästa idé var sedan att bygga en hemsida som både jämför elbolagen på pris och miljövänlighet men även väger in deras unika egenskaper så att du som kund ska hitta just rätt bolag. Efter ett omfattande programmeringsarbete så är Elbyte.se nu redo att lansera nästa fas i sin expansion och mot att bli en ledande aktör när det gäller både elbolagjämförer och elbolagsguider. Vi välkomnar er med på den resan vi ämnar göra framöver.

Den svenska elmarknaden har sedan avregleringen 1996 fått ett stort antal aktörer som erbjuder kunder el med olika inriktningar så som pris, miljö, kundservice. Att hitta just rätt elavtal i detta stora utbud gör att konsumenten behöver en sida som samlar dessa aktörer och det är just det vi på Elbyte.se ämnar göra. Vi ser en potential att mer av Sveriges befolkning blir mer medvetna om både det elbolag de har och om det elavtal de har passar dem eller hur de nyttjar el på ett effektivt sätt. Därför finns Elbyte.se här för att hjälpa dig hitta just ditt elbolag.

Här är elbyte omnämnda i press: För att få uppdateringar om Elbyte-tjänsten och vårt dagliga arbete så kan ni följa oss i sociala medier och bli en del av vårt Elbyte-community

Elbyte Facebook Elbyte Instagram

Bolagets kontaktuppgifter (ej besöksadress): Elbyte Norden AB; Parkgatan 10; 112 30 Stockholm

Organisationsnummer : 559299-4825

Elbytes guider gjordes 2018-2022

Elbytes jämförelsesida lanseras 1 februari 2021.