FB
Nyheter inom elmarknaden

Få senaste spaningarna inom elmarknaden, tips, erbjudanden eller annat som gör att du kan spara pengar. Vi skickar information till dig om våra nyheter, erbjudanden och bästa tips.

Elbyte goolge review

Vår research är omnänd i:

Affärsvärlden Greenely Energiföretagen SVT

Vad gör Elbyte.se?

Elbyte.se är en sida som skapats för att få dig som konsument att spara pengar och kunna byta till ett Elbolag som passar just dina preferenser i Elbytes egna jämförelsetjänst. Elbyte.se startades 2018 när vi grundare (två ekonomer med stort sparintresse) sökte efter information om hur elbranschen fungerade men inte hittade svar på våra frågor. Därefter började vi skriva artiklar i bloggform om den svenska elmarknaden och många av er besökare hittade då hit till sidan. Med vår bakgrund inom e-handel kände vi att det var naturligt att ta nästa steg med Elbyte och utveckla sidan till en schysst jämförelsetjänst av elbolag. Vi vill att du som kund ska kunna sortera på elavtal hos utifrån priser, miljövänlighet och schyssta avtalsvillkor.

Jämför el innan du byter

Vi på Elbyte.se siktar på att vara en ledande aktör när det gäller att jämföra el, jämföra elavtal, jämföra elbolag och ge smarta tips samt råd kring användning av el samt sänkning av elpriser. Ni får gärna anmäla er till vårt nyhetsbrev så kommer vi skicka regelbundna spartips på el. Ni är hjärtligt välkomna in i Elbyte-gemenskapen.

Sveriges elmarknad avreglerades år 1996 och det finns idag en uppsjö av elhandelsbolag med olika affärsider så som billigast elpris, miljövänligt elavtal eller hög kundservicenivå. Att hitta rätt elbolag när utbudet är så pass stort kan vara en utmaning för dig som kund. Det är därför vi på Elbyte ämnar ha med elbolag med olika profiler och framhäva de på ett tydligt sätt så du som kund kan välja rätt elbolag. Hos oss finns det elbolag med billigt elpris, förnyelsebara och fossilfria alternativ, samt med genomgående kvalitet. Vi ser en stor potential i att mer av Sveriges befolkning får en ökad kunskap kring det elbolaget som de har valt och att det passar just dem. Läs på om elbolagen på våra informationssidor. En stor del av Sveriges befolkning har idag anvisade elavtal och skulle tjäna mycket pengar på att göra ett aktivt val istället. Genom att använda Elbyte.se kan du spara flera tusen kronor per år, ju större bostad du har desto mer sparar du troligtvis. Vi på Elbyte ser fram emot att du jämför elavtal och att du sedan byter så att vi kan förmedla bäst elavtal utifrån dina preferenser till dig nu!