Billigast el i Lund

Här hittar du den

Vilket elbolag är bäst Lund?

Denna artikel är till för dig som letar efter det billigaste bästa elbolaget i Lund. Är du student vid Lunds Universitet kan du kika hit Studenternas guide för elavtal för att få mer information om hur du aktivt gör elval och håller ner dina kostnader. Det är ju mycket roligare att lägga sina CSN pengar på nationerna än på dyra utgifter i hemmet.

Elbolag i Lund
Se vad du kan få för elpris genom att slå in ditt postnummer


Jämför elpriser

Jämför elavtal hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall
Lund är inte bara en studentstad och som boende i Stadskärnan, Norra Innerstaden, Professorsstaden och Södra Innerstaden är det lika vitkigt att ha ett bra elpris. Kanske bor du även i närliggande områden som Bjärred, Lomma eller Uppåkra och jobbar i Lund? I områden med villor och hus har man i regel mer elprodukter i hemmet och då kan man tom. spara tusenlappar i el varje månad om du har ett pressat elpris. Att hitta ett bra och billig el i Lund är enkelt. Slå in ditt postnummer och se efter vilka elavtal som finns till förfogande hos just dig.

Vad är ditt elpris?

Se om du kan sänka ditt elpris så kollar vi det åt dig. Jag heter Filip och är grundare av Elbyte.se. Jag är sparekonom och jag vill se om jag kan hjälpa dig spara pengar på el.
Jämför elpriser i Lund

Här kan du jämföra elpriser på olika elbolag med ditt unika postnummer i Lund.
Läs också Så Hittar du billig el själv.

Artikel skriven av Elbyte - Vi reseverar oss för eventuella felskrivningar

Elbyte.