Elbyte

Elbytes lediga tjänster

Lediga tjänster

Så roligt att just du har hittat hit till vår karrärssida! Vi på Elbyte är alltid på jakt efter nytillskott som kan tillföra något unikt till vårt team. Är du precis som oss en hårt arbetande entreprenör eller tjänsteman som klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt har du hittat rätt arbetsplats. Elbyte.se kännetecknas av en arbetskultur som är öppen och har högt i tak.

Det är vårt mål att alltid ligga steget före och bli ledande aktör på elmarknaden. Vill du dela denna passion med oss tycker vi du ska läsa vidare om de roller vi har att erbjuda för tillfället.

Elmarknadsanalytiker och expert

Vi letar just nu efter en elmarknadsexpert som kan hjälpa till och analysera prismarkanden och terminsmarkanden, samt hålla koll på analyser om elpriset framöver. Om du är denna personen hör av dig till oss.

Kundtjänst medarbetare deltid

Är du personen som brinner för att göra andra kunder glada och hjälpa kunder att uppnå deras mål. Sök då till Elbyte.se för vi letar just nu efter den perfekta kundtjänst medarbetaren som kan hjälpa till att hantera kunder. I tjänsten kan även andra administrativa arbetsysslor inkluderas.Om du känner att du vill vara en del av ett startup med en härlig startupkulutur så skicka ditt cv till info at elbyte.se . Är du intresserad av stipendium kan du kika här

Glöm inte heller att följa oss på vår Linkedin där fler tjänster kan annonseras i framtiden: Till LinkedIn

Key Account Manager

Är du personen som brinner för sälj och att bygga relationer? Vi söker just nu en social och positiv person som kan vara vårt ansikte utåt mot företagskunder och elbolag. Det är en viktig roll och du kommer ges bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att vara med på startup-resa. Till LinkedIn