Dina preferenser

1. Välj boendetyp

Vi behöver den här informationen eftersom elavtal och elpris kan bero av din typ av bostad.

2. Din konsumtion

Hitta din elfaktura och fyll i din årliga elkonsumtion i kilowatt timmar. Om du inte hittar den, skriv på ett ungefär. En lägenhet gör i genomsnitt av med 2000-6000 kwh, ett radhus 8000-12 000 kwh en stor villa 20 000 -25 000 kwh per år.

3. Avtalstyp

Ett elavtal kan ha ett fast elpris där man binder sig mot att betala det priset under en avtalad period eller så kan elavtalet ha ett rörligt elpris som följer elmarknaden. Det går även att välja mixpris som är en mix av dessa.

4. Miljövänliga elavtal

Vill du att vi enbart visar miljövänliga elavtal? Ett miljövänligt elavtal är enligt vår definition ett elavtal baserat på förnybara energikällor.

5. Välj betalningsmetod

Hur kommer du vilja att betala din elfaktura i framtiden? Välj det alternativ som passar dig bäst.

6. Sortera resultat på

Vad är den viktigaste parametern för dig när du ska göra ditt val av elavtal? Väljer du pris kommer du att se det billigaste elavtalet. Väljer du schysst elhandel kommer de elavtalen automatiskt att sorteras på pris. Läs mer

×

Elbytes Elbevakare

Vill du ha bättre koll på nyheter kring elmarknaden samt vart man kan hitta bra elpriser, men har inte tid? Låt oss hålla koll på elpriser och nyheter som kan vara av värde för dig som elkonsument och hålla dig uppdaterad.
När du går med så accepterar du Elbytes Villkor