Nytt elavtal

Så får du elavtal direkt och snabbt

Elavtal som börjar gälla direkt

Elavtal som börjar gälla direkt

Letar du efter nytt elavtal som ska börja gälla direkt? Det finns en del saker man kan tänka på för att hitta de bästa elavtalen som börjar gälla direkt.

De allra flesta elavtal som du köper börjar gälla direkt från det datument du väljer. Elhandelsbolagen köper elen av elproducenten och så länge det inte är något problem med elnätsleverantören så kan du få el så fort du signat upp ett avtal med en elhandelsaktör. Det går också att se på respektive elbolagshemsida om det förekommer några avvikelser.

Så får du el samma dag

Det viktiga är att du inte har ett gammalt elavtal som du är låst till som gör att du har en uppsägningstid, säkerställ det genom att ringa till din nuvarande elhandelsleverantör, eller logga in i din kundportal. Om du flyttar in i ny bostad är det bara att teckna från dagen du flyttar in, är det imorgon? eller idag? det kan du enkelt fylla i. Gå in i vår tjänst nedan och hitta billigaste elavtalet, just nu har Fortum bra elpris se kampanjen här.

Elbytes jämförelsetjänst

Jämför elavtal enkelt genom att fylla i ditt postnummer, kilowattimmar och avtalstyp. Se utbud hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall
Läs mer om Man jämför elpriser och spara pengar .

Artikel skriven av Elbyte.se. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar