Bright

Läs om bright energileverantör

På Elbyte.se kan du läsa om alla elbolag

Bright enklare och grönare

Bright är en svensk energileverantör som grundades 2016 med målet att göra det enklare för kunder att använda grön energi. Företaget har ett unikt erbjudande genom sin automatiserade elmätningstjänst som gör det enklare för kunderna att hålla koll på sin elförbrukning och kostnader. Här är några av Brights unika erbjudandenn

Automatiserad elmätning

Brights automatiserade elmätningstjänst är en unik tjänst som ger kunderna möjlighet att följa sin elförbrukning i realtid via en mobilapp och webbportal. Kunderna kan se sin elförbrukning i kronor och ören och få en detaljerad sammanfattning av sin elförbrukning varje månad. Detta gör det enklare för kunderna att hålla koll på sin elförbrukning och kostnader..

Miljövänliga produkter

Bright är engagerade i att leverera hållbara och pålitliga energitjänster till både privatpersoner och företag i Sverige. Företaget har en hög andel förnybar energi i sin elproduktion och strävar efter att minska användningen av fossila bränslen. Bright erbjuder också miljövänliga produkter som solpaneler och laddstationer för elbilar. Detta gör det enklare för kunderna att göra ett grönt val och minska sin klimatpåverkan.

Flexibla elavtal

Bright erbjuder enkla och transparenta elavtal som är anpassade efter kundernas behov. Deras avtal har inga dolda kostnader och kunderna betalar endast för den energi de faktiskt använder. Bright erbjuder också fast pris på el, vilket ger kunderna en trygg och förutsägbar elfaktura varje månad. Kunderna kan välja mellan olika typer av elavtal, inklusive elavtal för hemmet, elavtal för företag och laddavtal för elbilar.

Personlig kundservice

Bright har en personlig kundservice som är tillgänglig för att hjälpa till med kundernas frågor och problem. Kundservice är tillgänglig både via telefon, e-post och chatt, och Bright har också en användarvänlig webbplats där kunderna kan hantera sina elavtal och fakturor online. Bright strävar efter att erbjuda en högkvalitativ och personlig service till alla sina kunder..

Nya innovativa tjänster på gång

Bright är ständigt engagerade i att utveckla nya innovativa tjänster och produkter för att möta kundernas behov. Företaget är alltid på jakt efter nya och bättre sätt att leverera hållbara energitjänster till sina kunder och strävar efter att vara en ledande aktör inom energibranschen.Vill du hitta det bästa elbolaget för dig. Fyll i ditt postnummer nedan och din genomsnittliga års kwh förbrukning så kan du se vilket elbolag som är bäst, baserat på dina preferenser.

Elbytes jämförelsetjänst

Jämför elavtal enkelt genom att fylla i ditt postnummer, kilowattimmar och avtalstyp. Se utbud hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information som är bra för just dig.


Elbytes expert Filip, Elbytesexpert på Elbyte.se.

"Vi hjälper tusentals konsumenter spara pengar (i genomsnitt 1650 kr/år) samt byta till ett bättre elbolag. Kontakta oss gärna om du har frågor. "

Elbyte.se