Hur Hittar Man Billigast El 2021

Jämför Billigast El Bland Elbolag 🏅

Billigast el

Denna artikel är tänkt att hjälpa dig att hitta billigast el genom att förklara vad det är för parametrar som leder till billig el från olika elbolag och vad deras erbjudande innebär.

Billig el

Varför välja billig el? Som konsument kan billig el vara den viktigaste parametern när man väljer elbolag. Vad är det då som avgör om ett elbolag har det billigaste elpriset att erbjuda dig som konsument? Efter att elbolaget har köpt elen på elbörsen Nordpool så tillkommer det ett påslag och andra avgifter. Det är därför vi på Elbyte alltid redovisar för totalpriset. Hur kommer det sig då att vissa elbolag kan erbjuda billigare el än andra elbolag? Detta kan bero på att man bedriver ett elhandelsbolag som är just inriktat på elhandel och att man kanske inte har kringkostnader på att producera el. Det kan också vara som så att man har mindre kundtjänst och personal så att det går att göra en vinst på mindre påslag.Läs också Hur man byter elbolag .

Billigaste elbolaget?

Billigaste elbolaget varierar med tiden så det gäller att hålla sig uppdaterad. Men om du som konsument har som mål att hitta bästa elpris är är bara att slå in ditt postnummer och preferenser och där välja att sortera på pris. Du kan också signa upp dig på vårt nyhetsbrev och få kontinuerliga erbjudande om elpriser om du så vill. Ett bra sätt att hitta bästa elpris utan att behöva göra något själv.

Alternativ till billig el
Är det däremot som så att man inte bara är ute efter billig el kan det ju också vara en ide att välja någon av de traditionella aktörerna som producerar el likt Skellefteå Kraft eller Fortum. I Elbytes jämförelsetjänst kan ni sortera på elbolag som har krav på sig när det inte bara gäller elpriset utan också på avtal, kundtjänst etc. som ska vara schysst mot kunden. Att som kund se så att elbolaget uppfyller de så kallade allmänna villkoren kan vara en bra indikation på att man inte bara erbjuder billig el utan också schyssta avtalsvillkor.

Läs mer om Fast eller rörligt elpris 2020 .

Artikel skriven av Elbyte.se. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar


Billigaste Rörliga Elpriset Just nu

För hus

Beräknat på 18000 kwh /år

-


Jämför nu!

För Lägenhet

Beräknat på 5000 kwh /år

-


Jämför nu!

Tips för att spara pengar Massa artiklar

Fast eller rörligt elpris

Fast eller Rörligt elpris

Denna artikeln ger dig insikt i hur du bör tänka kring fast eller rörligt elpris och dess för och nackdelar.

Elavtal för studenter

Elavtal Student

Som student behöver man hålla hårt i pengarna och därför har vissa elbolag erbjudit studentrabatt. Denna artikeln förklarar allt.

Välja Elbolag Vid Flytt

Välja Elbolag Vid Flytt

Många kommer i kontakt med elbolagen först när de flyttar. Men vad bör man tänka på innan man väljer? och vad gör man när man flyttar? Vi förklarar

Jämför Elpris

Jämför priser på elbolag

Innan man väljer elavtal och elbolag så måste man jämföra elbolag och elpriser. Denna artikel hjälper dig på rätt spår.

Bästa Elavtal

Vilket Elavtal Är Bäst?

Det är inte alltid lätt att hitta det bästa elavtalet, eftersom det beror på preferenser och vad man värderar mest. Så här gör du.

När bör man binda elpriset

När bör man binda elpriset?

När man ska binda sitt elpriset beror på massor av faktorer som är svårt att förutse. Denna artikeln förklarar allt du behöver veta.

Vad Består Elpriset Av

Vad Består Elpriset Av?

har du koll vad ditt elpriset egentligen består av?

Kan Jag Byta Elleverantör

Kan Jag Byta Elleverantör?

Funderar du kring om du kan byta elleverantör? och vad det innebär och hur man gör? här är svaren på alla dina frågor..

Vilket Elbolag har Jag

Vilket Elbolag Har Jag?

Ibland kan det vara svårt att veta vilket elbolag man har, när man bott länge eller flyttar. Artiklen hjälper dig hitta ditt elbolag.

Är Elpriset Lägre På Natten?

Är Elpriset Lägre på Natten?

Många funderar om elpriset och om den är lägre på natten? Här kan du läsa om vilken strategi och elavtal det gäller.

Vad är ett bra elpris

Vad Är Ett Bra Elpris?

Har du bestämt dig för att byta elavtal eller leta nytt men funderar på vad som egentligen är ett bra elpris? Vi förklarar

Byta Elbolag

Så byter du elbolag

Att byta elbolag är för många något som man kan behöva göra ibland. Att byta elbolag är enkelt och här förklaras allt grundligt i 5 steg.