Tidaholms Energi

Tidaholm Energi sysslar med både elhandel och elnät. Deras el kommer ifrån förnybara energikällor. Tidaholms Energi är beläget i Västergötland på den klassiska Falbygden. Detta område skulle man kunna klassa som Sveriges vagga då den bördiga jorden fick de första svenskarna att välja detta område för att slå sig ner.

Då en av Elbytes grundare är västgöte så klappar hjärtat starkt för området och det är roligt att det finns ett lokalt elbolag. Använd Elbytes jämförelsetjänst för att se Tidaholm Energis aktuella elpris och jämföra med konkurrenterna.

Tidaholms Energi olika elavtal


Tidaholms Energi har fasta elavtal (1 år och 3 år) och rörligt elavtal - både med svensk miljöel och förnybar el. Man har olika elpriser baserat på din årliga genomsnittsförbrukning så tänk på att du kan få olika elpriser baserat på vilken kWh du skriver in i tjänsten. Tidaholm Energi erbjuder elnätsavtal och service.

Därmed är det många som har valt detta bolag som elhandelsbolag och får fakutra från samma bolag. Tänk på att du kan välja vilket elhandelsavtal som helst i vår tjänst medan elnätsavtalet inte är valbart.

Välj Tidaholm Energi »

Kontaktuppgifter


Tidaholm Energi AB
Smedjegatan 18
522 33 Tidaholm

Jämför elpriser

Jämför elavtal hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall