Telinet

Telinet

Telinet är ett elbolag från Stockholm som har sitt säte på Karlavägen, Östermalm. De har alltid billig el när det gäller rörligt elavtal och fast elpris samt ett intressant erbjudande när det kommer till sitt pristak-elavtal. Telinet kan erbjuda låga priser då de är en liten organisation som bara sysslar på försäljning av el. Telinet producerar alltså inte el men säljer däremot el enbart från gröna energikällor. De verkar ha ett bra omdöme och har varit verksamma inom elbranschen sedan 2008 så de har definitivt byggt på sig erfarenhet under åren. Deras rörliga pris och rabatter ändras rätt ofta så håll utkik för att se om deras elpris ligger i toppen av listorna, som hos oss på Elbyte. Telinet marknadsför sig också enlig 110 % förnybar el vilket är 10 % mer än konkurrenterna. Det är nämligen som så att de köper in 10 % extra ursprungsgarantier med förnybar energi utifrån dina volymer vilket garanterar att fler får grön el även om de har tecknat icke grön el.

Telinet elavtal


Telinet har rörligt elavtal vilket är en självklarhet som elhandlare. Där ligger de ofta top 5 prismässigt. Se till att du ser vad deras elpris blir efter rabatten gått ut och om du är beredd att betala deras ordinarie elpris långsiktigt. När det gäller fasta elavtal har de avtalslängderna 6 månader, 9 månader, 12 månader, 24 månader och 36 månader. Avtalslängden som kan vara intressant beror på hur riskavert du är som människa men att t.ex. ingå ett 9 månader elavtal i augusti kan vara riktigt smart för att undvika höga elpriser över vintern. Att ingå fast elavtal under vinterperioden brukar sällan vara en bra affär för några andra än elbolagen själva. För den som inte kan bestämma sig mellan rörligt och fast elavtal så har de en mix med pristak där man betalar 29 SEK i månaden och blir kompenserad om elpriset stiger över den bestämda nivån.

Välj Telinet »

Kontaktuppgifter


Telinet AB
Karlavägen 104
115 26 Stockholm

Elbytes jämförelsetjänst

Jämför elavtal enkelt genom att fylla i ditt postnummer, kilowattimmar och avtalstyp. Se utbud hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall