Stockholms Elbolag

Stockholms Elbolag

Stockholms Elbolag siktar på att ha bäst elpris på marknaden. Genom en kostnadseffektiv organisation vill de kunna erbjuda ett riktigt billigt pris på sin elhandel. De kör ofta kampanjer som är rejält tilltagna om man jämför med standard elbolaget. Det går att få el från Stockholms Elbolag i hela sverige.

Stockholms Elbolag olika elavtal


Stockholms Elbolag har fasta elavtal (3 månader, 6 månader, 9 månader, 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år och 10 år) och rörligt elavtal med ett rörligt elavtal med 100 % förnybar el. Gå in i Elbytes jämförelsetjänst för att se vad Stockholms elbolag har för nykundsrabatter för närvarande och vad deras elpris är just där du bor. Med stor sannolikhet befinner de sig någonstans i toppen med sin billiga el.

Stockholm Elbolag - Din pålitliga energileverantör i huvudstaden

Stockholm Elbolag är en pålitlig och välrenommerad energileverantör i huvudstaden. Företaget erbjuder ett brett utbud av elavtal som är anpassade efter kundernas behov och önskemål. Med sin starka närvaro på marknaden är Stockholm Elbolag det perfekta valet för Stockholmsinvånare som letar efter pålitlig och prisvärd energi.

En stark lokal aktör

Som ett lokalt förankrat elbolag har Stockholm Elbolag en djup förståelse för Stockholms energibehov och strävar efter att möta dem på bästa möjliga sätt. Företaget är engagerat i att leverera högkvalitativ energi till sina kunder och har byggt upp ett gott rykte genom att erbjuda pålitliga och effektiva elnätstjänster i hela staden.

En mängd olika elavtal att välja mellan

Stockholm Elbolag erbjuder en mängd olika elavtal för både privatpersoner och företag. Deras avtal är skräddarsydda för att möta olika behov och inkluderar både fast pris och rörliga priser på el. Kunderna kan välja det avtal som bäst passar deras förbrukningsmönster och ekonomiska preferenser. Stockholm Elbolag strävar efter att erbjuda flexibilitet och valfrihet för sina kunder.

Gröna alternativ för en hållbar framtid

Stockholm Elbolag är dedikerade till att främja en hållbar framtid och erbjuder gröna alternativ för de kunder som vill minska sin miljöpåverkan. Företaget har en hög andel förnybar energi i sin elproduktion och erbjuder även elavtal med 100% förnybar energi. Stockholm Elbolag vill göra det enkelt för sina kunder att göra gröna val och bidra till en mer hållbar värld.

Kundfokus och service

Stockholm Elbolag lägger stor vikt vid att erbjuda en förstklassig kundservice och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar. Företaget har en dedikerad och professionell kundtjänst som är tillgänglig för att hjälpa till med frågor och problem. Kundnöjdhet är en prioritet för Stockholm Elbolag och de arbetar kontinuerligt med att förbättra sin service och skapa en positiv kundupplevelse.

Sammanfattning

Stockholm Elbolag är en pålitlig och etablerad energileverantör i Stockholm. Med sitt breda utbud av elavtal, inklusive gröna alternativ, erbjuder de flexibla lösningar som passar olika kunders behov.

Välj Stockholms Elbolag »

Kontaktuppgifter


Stockholms Elbolag AB
Strandvägen 7A
114 56 Stockholm

Elbytes jämförelsetjänst

Jämför elavtal enkelt genom att fylla i ditt postnummer, kilowattimmar och avtalstyp. Se utbud hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall