Mellanskånes kraft

Mellanskånes Kraft

Mellanskånes Kraft är ett skånskt elbolag som är ett dotterbolag till Mellersta Skånes Kraft. Mellersta Skånes kraft sköter elnät mellan Mellanskånes Kraft sysselsätter sig med elhandeln. Bolaget kommer från Tjörnarp, Höör i Skåne och MSKraft är ett elbolag som bara kör 100 % förnybar el vilket så många gör nuförtiden. Detta har att göra med kundens efterfrågan och så länge den är starkare på 100 % förnybart så följer elbolagen såklart detta. Det finns också även de elbolagen som tar initiativ och har erbjudit detta under lång period och exkluderar fossilavtal ur sitt utbud som MSK kraft.

Mellanskånes Kraft elavtal


Mellanskånes Kraft har en stark inriktning på sitt lokala skånska samvaro men går att beställa på många ställen i Sverige. Använd Elbytes jämförelsetjänst för att se vilket elpris du kan få på Mellersta Skånes Kraft. De har rörligt elpris med löpande tid 3 månader, vanligt rörligt elavtal utan bindningstid och fast elpris på 3 år. De har även en fast årsavgift på 120 kr som tillkommer.

Välj Mellanskånes Kraft »

Kontaktuppgifter


Mellanskånes Kraft AB
Bangårdsgatan 6
243 32 Höör

Elbytes jämförelsetjänst

Jämför elavtal enkelt genom att fylla i ditt postnummer, kilowattimmar och avtalstyp. Se utbud hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall