2 God El energi | Byt till God EL elavtal idag!
God El

God El

God El är Sundbybergs stolthet som skickar grön el in i ditt väggutag. De ska ha prisgaranti likväl. Därför är det så bra att du kan jämföra ditt elpris hos God El med andra elbolag i vår tjänst och se om du har ett bättre eller sämre elpris. Sen ska det ju bara vara att ringa dem då om du är existerande kund och få det elpriset som vi förstår det. Man ska också enligt egen utsago skänka vinsten till välgörenhet. Vilket initiativ alltså. Man ska ha priser som ett vanligt elavtal. De är helt enkelt good el så som de själva uttrycker det.

God El elavtal


Godel kör med ett rörligt elavtal utan bindningstid och uppsägningstid vilket betyder att du ska kunna byta elavtal från dem direkt om du inte skulle vara nöjd med något. God El har el som är märkt 100 % Bra Miljöval vilket är hårdaste certifieringen att få när det gäller själva elens hållbarhetsarbete. Man producerar ingen el själva utan köper alltså bara sådan el som är producerad av något annat elbolag enligt 100 % Bra Miljöval. De ska ha rörligt elpris med prisgaranti vilket vi alltid uppmanar Elbytare att testa om ni vill få ner elpriserna. Använd elpriserna i vår tjänst för att se om ni kan få samma elpris som de elbolagen i toppen.

Välj God El »

Kontaktuppgifter


God El AB
Landsvägen 50A
172 63 Sundbyberg

Elbytes jämförelsetjänst

Jämför elavtal enkelt genom att fylla i ditt postnummer, kilowattimmar och avtalstyp. Se utbud hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall