Dogood El

DoGood EL

DoGood EL är ett skånskt elbolag från Malmö som säljer förnybar el som inte lämnar så stort avtryck på klimatet som fossila alternativ. Det här är så långt man kan komma från låt säga kolkraft eller oljekraft. DoGood EL har även riktigt bra elpriser så det här bolaget borde du välja om du gillar kombinationen av billig el och miljövänlig el. Att elbolaget är familjeägt tycker vi reflekteras i deras proffsiga kundservice med en familjär kontakt mot sina kunder där de bryr sig om kunden på ett genuint sätt.

Elbytes jämförelsetjänst

Jämför elavtal enkelt genom att fylla i ditt postnummer, kilowattimmar och avtalstyp. Se utbud hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall

Varför ska du välja DoGood EL?

DoGood EL är ett elbolag som har hjälpt tusentals kunder med deras el.

DoGood El är elbolag som fokuserar på att ha ett tydligt utbud av elavtal där de satsar på ett rörligt elavtal för din maximala frihet. Dessutom går det att välja om du vill ha förnyelsebar el eller fossilfri el via dem, allt för att vi tillsammans ska ta ansvar för ett bättre klimat. Hos Dogoodel så har de en enkel produkt för att kunna erbjuda dig bästa möjliga pris istället för att erbjuda ett stort antal olika sorters avtal. Tydlighet och transparens är av högsta prioritet. Även om det digitala är viktigt så satsar de också på att du fysiskt ska kunna prata med dem och har en trevlig kundtjänst som kan hjälpa dig. Elpriset på Dogood El rörliga elavtal följer elpriset som styrs av elbörsen plus ett lågt påslag om vi ser till många andra aktörer inom branschen. Rörligt elavtal brukar gynna den som satsar långsiktigt.

Rörligt 100 % fossilfritt

Teckna Rörligt pris, ingen bindningstid. Den här elen kommer från kärnkraft och förnyelsebara energikällor. Med andra ord är det ingen olja, gas eller kol som nyttjas när det gäller själva produktionen av den här elen vilket är bra för klimatet och minskade växthusgaser.

Rörligt 100 % förnyelsebart

Vid det här avtalet är det ren vattenkraft som vi pratar om vilket vi lyckligt nog har gott om i Sverige. Det släpps inte ut några växthusgaser vid produktionen av den här elen och det här avtalet är det absolut mest miljövänliga alternativet. Genom att välja det här elavtalet tar du ansvar för nästkommande generationer.

Elavtal organisationer

Som företag, organisation, BRF så kan DoGood El erbjuda er förmånliga priser på er el. Ta kontakt med oss på Elbyte så hjälper vi till att ta fram en offert från DoGood El. Som organisation är det viktigt att hålla ner sina elkostnader och vi kan ofta erbjuda besparingar i era kostnader på 10 000-tals kronor.

DoGood EL jobbar med välgörenhet!


Vill du förena både ett miljövänligt avtal med att veta att elbolaget du väljer jobbar aktivt med välgörenhet?

DoGood EL försöker precis som namnet antyder göra så mycket gott som möjligt för omvärlden och lever verkligen upp till sitt namn då man jobbar aktivt med välgörenhetsorganisationen Hjälp en hemlös. Det tycker vi på Elbyte är ett super bra initiativ då vi alla människor förtjänar grunderna i livet, mat för dagen och ett tak över huvudet.

Välj DoGood EL »

Kontaktuppgifter


DoGood EL AB
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö