Bodens Energi

Läs om Bodens Energi som energileverantör

Bodens Energi är en lokal energileverantör med en stark position inom den svenska energisektorn. Företaget är engagerade i att leverera hållbara och pålitliga energitjänster till både privatpersoner och företag i regionen.

Boden Energi Historia och traditioner

Bodens Energi grundades 1940 och har sedan dess varit en viktig aktör inom energibranschen. Företaget har en lång tradition av att leverera trygg och pålitlig energi till sina kunder och är idag en av de mest uppskattade leverantörerna i Sverige.

Hållbarhet och förnybar energi

Bodens Energi har en stark hållbarhetsprofil och arbetar aktivt med att öka andelen förnybar energi i sin produktion. Företaget har en hög andel förnybar energi och strävar efter att minska användningen av fossila bränslen. Bodens Energi har också utvecklat ett antal energisparprogram för att hjälpa sina kunder att minska sin energianvändning och därmed också sina kostnader. Se aktuella timpriser och få elpris prognoser.

Förmånliga elavtal för företag och privatpersoner

Bodens Energi erbjuder förmånliga elavtal för både företag och privatpersoner. Deras avtal är flexibla och anpassade efter kundernas behov. De erbjuder också fast pris på el, vilket ger kunderna en trygg och förutsägbar elfaktura varje månad. Bodens Energi har också en mängd olika betalningsalternativ för att göra det enkelt för kunderna att hantera sin elfaktura.

Kundservice och support

Bodens Energi har en personlig kundservice som är tillgänglig för att hjälpa till med kundernas frågor och problem. Kundservice är tillgänglig både via telefon och e-post, och Bodens Energi har också en användarvänlig webbplats där kunderna kan hantera sina elavtal och fakturor online.

Personlig kundservice

Bright har en personlig kundservice som är tillgänglig för att hjälpa till med kundernas frågor och problem. Kundservice är tillgänglig både via telefon, e-post och chatt, och Bright har också en användarvänlig webbplats där kunderna kan hantera sina elavtal och fakturor online. Bright strävar efter att erbjuda en högkvalitativ och personlig service till alla sina kunder..

Elavtal för företag och privatpersoner

Bodens Energi erbjuder olika typer av elavtal för företag som är anpassade efter företagens behov. Företagen kan välja mellan fast eller rörligt pris på el och har möjlighet att få en personlig rådgivning för att hitta det elavtal som passar dem bäst. Bodens Energi har också utvecklat en rad olika lösningar för att hjälpa företag att minska sin energiförbrukning och därmed också sina kostnader.

Bodens Energi erbjuder också olika typer av elavtal för privatpersoner. Deras avtal är flexibla och anpassade efter kundernas behov. De erbjuder också fast pris på el, vilket ger kunderna en trygg och förutsägbar elfaktura varje månad.Vill du hitta det bästa elbolaget för dig. Fyll i ditt postnummer nedan och din genomsnittliga års kwh förbrukning så kan du se vilket elbolag som är bäst, baserat på dina preferenser.

Elbytes jämförelsetjänst

Jämför elavtal enkelt genom att fylla i ditt postnummer, kilowattimmar och avtalstyp. Se utbud hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall


Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information som är bra för just dig.


Elbytes expert Filip, Elbytesexpert på Elbyte.se.

"Vi hjälper tusentals konsumenter spara pengar (i genomsnitt 1650 kr/år) samt byta till ett bättre elbolag. Kontakta oss gärna om du har frågor. "

Elbyte.se