Allingsås energi

Allingsås Energi

Allingsås Energi är ett elbolag som bara kör med förnybar el. Detta är ett elbolag med lokal profil. Allingsås ligger ca en timme ifrån Göteborg i avstånd och har säkerligen mest kunder i detta område då de är aktiva lokalt. Dock så går det att välja Allingsås Energi på andra platser i Sverige. Allingsås har ca 42 000 invånare i dagsläget och det är säkert många som sitter på ett elavtal med Allingsås Energi. Gå in i vår jämförelsetjänst för att se hur de ligger till med elpriset gentemot andra aktörer. Allingsås Energi är även certifierade enligt Schysst Elhadel vilket är en kvalitetsstämpel på deras arbete som elbolag.

Allingsås Energis olika elavtal


Allingsås Energi erbjuder fast elpris i 1, 2 och 3 år vilket är bra om du vill veta exakt vad du betalar varje månad. De har även ett rörligt elavtal som följer spotpriset (genomsnittspriset som el sälj för på Nord Pool) med Allingsås Energis påslag. De har även ett anvisat elavtal som du får om du flyttar in i deras elområde och inte gör någonting. Detta är en nackdel för dig som konsument då det elpriset är högre än deras vanliga elavtal och även de elpriser som man kan hitta på kampanj. Det lönar sig att vara aktiv som elkund så Elbyte rekommenderar alltid att välja elbolag aktivt. Allingsås Energis anvisade elpris i oktober 2021 låg på 121 öre och årsavgiften på 708 kr.

Jämför el »

Kontaktuppgifter


Allingsås Energi AB
Södra Strömgatan 6
441 81 Alingsås

Elbytes jämförelsetjänst

Jämför elavtal enkelt genom att fylla i ditt postnummer, kilowattimmar och avtalstyp. Se utbud hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall