Affärsverken

Affärsverken

Karlskrona har ett riktigt bra elbolag i form av Affärsverken som har sålt el i Skåne under en bra tid. Det finns gott om elbolag i Skåne så som (DoGood El, Cheap Energy och Skånska Energi) men vi på Elbyte tycker Affärsverken har ett unikt erbjudande. Särskilt då de har en protfölj då man låter en av deras elhandlare handlas på elbörsen. Roligt att elhandlare får en chans att visa framfötterna. Finns många kompetente energiexperter därute. De har 100 % förnybar el och erbjuder Bra Miljöval el som tillval. De har också fått ett godkännande på Schysst Elhandel så de ska synas i vår unika sortering för Schysst Elhandel i jämförelsetjänsten. Där ser du också vad Affärsverken erbjuder för pris på sin el i jämförelse med andra elbolag som också går att välja i Karlskrona, Skåne eller på andra ställen i Sverige.

Affärsverken elavtal


Affärsverken har fasta elavtal med en tidhorisont på 1 år och 3 år. Sen har de rörligt elavtal som följer spotpriset på elbörsen Nord Pool och där det är främst påslag och rabatt som avgör hur Affärsverken står sig i elpriset gentemot konkurrenta på elmarknaden.

Välj Affärsverken »

Kontaktuppgifter


Affärsverken AB
Norra Smedjegatan 53
Karlskrona

Elbytes jämförelsetjänst

Jämför elavtal enkelt genom att fylla i ditt postnummer, kilowattimmar och avtalstyp. Se utbud hos alla elbolag och spara pengar idag!


kWh / år


Elbyte goolge review Fortum Greenely Eon Skellefteå Kraft Telge Energi Vattenfall